Bilete Vița de VieBackyard Season 2022 - 10 aug, ora 20:30 - Expirat Halele Carol

Vița de VieBackyard Season 2022

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 10 august, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.
Artwork: Mircea Popescu

PovesteafărăsfârșitVița de Vie, începeîn 1996, cand cincioamenimânați de dorințamuzicii s-au adunatîntr-o zi să-șiuneascăidealurile. Un an maitârziu, alături de un Despot tănărșinecopt, formațiareușeșteprinalbumulRahova se facăauzităprintretrupe ca HolografsauTimpuri Noi. Cu al doilea album, „ Fenomental” se intalează pe piațamuzicalăromâneascădefinitivșiianașterelegendarul „Basul și cu toba mare”. Pe parcursulurmătoarelor 7 albume, Vița de Vie evolueazăcochetând cu diverse genurimuzicale, de la alternative la rapcore, nu metal, jazz, reggae și acoustic. Înaventura lor muzicală au colaborat cu artiști de seamă precum K-gula, Ganja, ParazitiișiSuiePaparudeînscopul lor de a ridicamuzicatrupei la un alt nivel artistic prinstiluriîndrăznețeșiabordăriinovative. 

 

Hit-uriconsacrate precum „Basul și cu toba mare”, „Sunetulmai tare”, „Praf de stele”, „Varză”, „Beat mort”, „Haihui” sunt adeseaîntâlniteînconcertelemarcaVița de Vie, mereu live, mereuoferindpublicului o prestație de excepțieprinsunetul lor, carismașiabilitățilenesămuiteînmuzicaproprie cu care ne încântă de fiecaredată 

 

Decibelii nu atingniciodată cote alarmanteînconcerteleVița de Vie, cu câtmai tare cu atâtmai bine, sunetul de calitateîmbracăurechilefanilorîntr-un veșmânt al energieiși al emoției pure, undefiecarenotă se unduiește cu ușurințășicontribuie la un tot unitarunicspresatisfacereatotală a publiculuiînsetat de artă. 

 

--- 

 

Chiardacărestricțiile s-au ridicat, vomtrăiîncontinuare cu COVID-19, așa ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îțirecomandămporțiîncontinuaremasca de protecțieîn interior șiînzoneleaglomerate. 

Copiii sub 12 ani au accesgratuitatâttimpcât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.