Bilete Toulouse Lautrec lansează noul album „X” - 23 mai '19, ora 20:00 - Club Control

Toulouse Lautrec lansează noul album „X”

Club Control, București

joi, 23 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Toulouse Lautrec lansează noul album „X” pe 23 mai în Club Control

La 10 ani de la înființare, trupa Toulouse Lautrec lansează al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul de lansare va avea loc pe 23 mai la București în Club Control (open doors 20:00), ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul „Toulouse Lautrec X” lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării.Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare.

Pe noul album Toulouse Lautrec veți regăsi piese lansate recent ca „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”, dar și piese în primă audiție.

Toulouse Lautrec – La început (official video)
https://youtu.be/L5NqJzyTWAA

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat albumele Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, cei de la Toulouse Lautrec au avut numeroase concerte în ţară dar şi în afara ei –în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

În luna aprilie, trupa Toulouse Lautrec va lansa vinul „Toulouse Lautrec X” – un proiect dezvoltat în colaborare cu Alira, un Cuvée 2015 din Merlot şi Cabernet Sauvignon aflat în gama vinurilor superioare. Evenimentul de lansare va avea loc pe 18 aprilie la Dianei 4 din București.

Îi puteţi găsi pe www.toulouselautrec.ro

Booking:www.overground.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.