Bilete Toulouse Lautrec – lansare de vin si concert acustic - 18 apr '19, ora 20:00 - Dianei 4

Toulouse Lautrec – lansare de vin si concert acustic

Dianei 4, București

joi, 18 aprilie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TOULOUSE LAUTREC – lansare de vin pe 18 aprilie la Dianei 4, concert acustic

La 10 ani de la înființare, trupa Toulouse Lautrec lansează un vin roşu în colaborare cu Alira. Evenimentul de lansare va avea loc pe 18 aprilie la București în Dianei 4, va începe la ora 20.00 și va fi însoțit de un concert acustic Toulouse Lautrec de o oră. Vinul este un Cuvée 2015 din Merlot şi Cabernet Sauvignon și este din gama vinurilor superioare, fiind maturat în baricuri de stejar franţuzesc. Biletele la evenimentul de lansare se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 50 de lei (stoc limitat).

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat albumele Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, cei de la Toulouse Lautrec au avut numeroase concerte în ţară dar şi în afara ei –în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

Toulouse Lautrec – Pasager (official video)
https://youtu.be/WxOM8oMsH7s

În luna mai, trupa Toulouse Lautrec va lansa noul album de studio – un album pentru realizarea căruia au colaborat atât cu muzicieni români cât şi cu muzicieni din Franţa. Concertul de lansare va avea loc pe 23 mai în Club Control din București.

Îi puteţi găsi pe www.toulouselautrec.ro

Booking:www.overground.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.