Bilete Timisoara: Overground Days: Robin and the Backstabbers și Rockabella - 18 sep '20, ora 20:00 - Faber

Timisoara: Overground Days: Robin and the Backstabbers și Rockabella

Faber, Timișoara

vineri, 18 septembrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Overground Days la Timișoara: Robin and the Backstabbers, Melting Dice, E.M.I.L. și Rockabella concertează pe 18 și 19 septembrie în curtea FABER din Timișoara.

18-19 septembrie. 2020
Open doors: 19.00
FABER – în aer liber, pe terasă

Overground Music și FABER Community anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS. Prima ediție va avea loc în perioada 18-19 septembrie în curtea FABER, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri la masă.

***

18 septembrie: Robin and the Backstabbers, Rockabella

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok – cel mai recent album Robin and the Backstabbers, care incheie trilogia Bacovia Overdrive. Albumul este sunetul vântului care bate prin podul casei, răsfoind caiete vechi, albume de familie și cărți de telefon, cândva în viitorul îndepărtat într-un oraș construit pe spatele unei balene.

Robin and the Backstabbers - Vladivostok 2
https://youtu.be/e1lIgliK3l8

Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, solista și compozitoarea Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella - Steagul Alb
https://youtu.be/82DZIvpKHmU

***

19 septembrie: E.M.I.L., Melting Dice

Trupa E.M.I.L. aniversează 20 de ani de activitate!
« Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la "Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit "Vara-Vara." »

E.M.I.L. - Da vrei
https://youtu.be/-r9Hv5uYjOQ

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice - Uitat
https://youtu.be/8jE01TFS5cI***

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:

• Trupele vor concerta pe terasă, în aer liber. Concertele vor fi electrice.

• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.

• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.

• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă pentru 2 sau 3 persoane, separat pentru fiecare zi sau ca abonament pentru ambele zile de Overground Days. Nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Overground Days o experiență de grup.

• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertelor, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască, să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.***

FABER este un proiect pentru comunitatea creativă, unul care își propune să conecteze întreaga Europă la industriile și acțiunile locale orientate spre puterea creativă, inovație și dezvoltare durabilă a comunităților locale;

FABER își propune să faciliteze dezvoltarea mediului creativ din Timișoara prin oferirea unor spații de lucru contemporane, unui atelier de prototipare, spații de întâlnire și evenimente și un spațiu de bistro, cu accent pe colaborare, educație continuă, dezvoltarea competențelor și a comunității, gestionarea creativității și management cultural;

FABER este o clădire de pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timișoarei; o clădire ce a aparținut Fabricilor Unite de Ulei și Săpun din 1844, apoi Fabricii Lumina în 1948, iar în istoria recentă, Fabricii Azur; o clădire ce ne aparține, în care investim cu multă energie și cu convingerea că ceea ce facem este relevant la scara orașului!


***

Biletele la Overground Days vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul www.iabilet.ro în pachete de câte 2 sau 3 locuri la masă.

Biletele sunt în număr limitat, așadar recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online în avans, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

Pachetele de bilete și prețurile sunt următoarele:

• Masă 3 persoane - 210 de lei
• Masă 2 persoane - 140 de lei
• Abonament pe ambele zile - masă 2 persoane - 260 de lei
• Abonament pe ambele zile - masă 3 persoane - 390 de lei

E foarte important să știi că nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc la masă sau în picioare.