Bilete Timisoara: Backyard Season - Rockabella si Melting Dice - 30 iul '21, ora 19:00 - Faber

Timisoara: Backyard Season - Rockabella si Melting Dice

Faber, Timișoara

vineri, 30 iulie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertele live continuă la Timișoara la FABER, în aer liber! Vineri, pe 30 iulie, trupele Rockabella și Melting Dice concertează la Timișoara într-un eveniment live, în persoană! Concertul are loc pentru un public restrâns și respectând toate normele de protecție sanitară în vigoare.

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE (cu ambele doze și la min. 10 zile de la rapel) sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau o dovadă medicală a trecerii prin boală.
• Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului etc.) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Biletele se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 40 lei.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respectăm limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Te rugăm să faci tot posibilul să menții distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, sau la bar și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass, Ștefan Mustață - chitară, Alina Horez - vioară.

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.
Albumele „Cord Cablu Creier” și ”Mat deschis” sunt disponibile în format digital pe toate platformele online de muzică și în format fizic la concerte.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei, acces general.
Experiență livrată de tazz.