Bilete The Mono Jacks @ /Form Space, Cluj, 10 octombrie. - 10 oct '19 - /FORM SPACE

The Mono Jacks @ /Form Space, Cluj, 10 octombrie.

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

joi, 10 octombrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi seara, 10 octombrie, trupa The Mono Jacks revine la Cluj pentru un concert în /Form Space (al. Stadionului nr. 2). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei – în limita stocului rămas. The Mono Jacks – Infinit (official video) https://youtu.be/WK5NqwSlNlo

 

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Hai așadar pe 10 octombrie la concertul The Mono Jacks de la Cluj din /Form Space! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/themonojacks
www.themonojacks.com