Bilete The Kryptonite Sparks - Showroom Original x Expirat - Online

The Kryptonite Sparks - Showroom Original x Expirat

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Seria de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat continuă cu The Kryptonite Sparks live în premieră pe 28 mai

Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – va avea premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original ⨯ Expirat. Pentru că tuturor ne este dor de concerte, de experiența muzicii live, de schimbul de energie dintre scenă și public. Așa că am readus pe scenă cele mai tari trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music și găzduite de Expirat! Seria continuă vineri, 28 mai, la ora 20:00 cu concertul The Kryptonite Sparks. Biletele la premiera online se găsesc online pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei.

The Kryptonite Sparks - Showroom Original Expirat (trailer)
https://showroom.overground.ro/programs/the-kryptonite-sparks-expirat-trailer-138813

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

Cu prima suflare în 2013, trupa își începe activitatea în București după ce Călin Răzvan Diaconu și Rareș Diaconu se întorc de la facultatea de performance ICMP din Londra. În 2015 lansează materialul lor secund Doi // A Doua Undă de Bruiaj, începutul relației lor cu producătorul muzical Adrian Despot. Urmează extrase single precum Și Golanii Beau Ceai, Ești, Ne Ascundem și I/N/T/E/R/L/O/C/U/T/O/R/ care se bucură de heavy rotation la Radio Guerrilla și TANANANA.

Influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, live-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging. Convinge-te urmărindu-i și tu vineri, pe 28 mai, în concertul The Kryptonite Sparks – Showroom Original Expirat, primul lor concert filmat!

Biletele la premiera online de pe 28 mai se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări concertul The Kryptonite Sparks – Showroom Original Expirat pe 28 mai începând cu ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Seria Showroom Original Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu șobolani, iar în decurs de două luni a publicat concerte cu Eyedrops, Kumm, Fluturi pe Asfalt, Lucia & Muse Quartet și Pinholes. În curând urmează să fie publicate noi concerte cu Dimitri’s Bats și A-C Leonte.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro