Bilete Suceava: E-an-na • Lansare album "Alveolar" în Art Rock Cafe • 6.05 - 6 mai '23, ora 21:00 - Art Rock Caffe

Suceava: E-an-na • Lansare album "Alveolar" în Art Rock Cafe • 6.05

Art Rock Caffe, Suceava

sâmbătă, 6 mai '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 6 mai, E-an-na lansează albumul „Alveolar” în Art Rock Cafe din Suceava.

“Albumul Alveolar este rodul a vreo 5 ani de muncă, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze.

 

Alveolar descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. În aceste mici alveole ne găsim sanctuarul și liniștea care ne îngăduie să creăm mai departe.

 

Albumul a fost înregistrat în diferite părți ale țării, în condiții destul de dificile cauzate de pandemie, dar cu o hotărâre neclintită de a duce lumea E-an-na la următorul capitol din poveste. Existența acestui album ar fi fost imposibilă fără susținerea fanilor prin campania noastră de crowdfunding, lucru pentru care vom fi etern recunoscători.”

---

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-AN-NA au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

 

Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.