Bilete Sibiu: The Mono Jacks – lansare album Gloria - 7 mar, ora 20:00 - Mango Bar

Sibiu: The Mono Jacks – lansare album Gloria

Mango Bar, Sibiu

sâmbătă, 7 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks lansează noul album de studio „Gloria” pe 7 martie la Sibiu

Sâmbătă, 7 martie 2020, la MANGO Underground din Sibiu (al. Stadionului nr. 2), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 45 de lei (presale). În seara concertului, la intrare, prețul biletelor va fi de 55 de lei.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link:

https://smarturl.it/tmj-gloria
.
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.