Bilete Sibiu: The Mono Jacks acustic @ Joyme Pub - 1 aug '20, ora 20:00 - Terasa Joyme Pub

Sibiu: The Mono Jacks acustic @ Joyme Pub

Terasa Joyme Pub, Sibiu

sâmbătă, 1 august '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks in concert acustic pe 1 august pe terasa Joyme Pub Sibiu

Sâmbătă, 1 august, după ora 20:00, formația The Mono Jacks va susține un concert acustic pe terasa Joyme Pub în Sibiu (cal. Dumbrăvii nr. 28-32). Biletele sunt disponibile exclusiv în pachete cu loc la masă de 2, 3 respectiv 4 persoane, pentru a respecta normele de distanțare fizică, și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet. 

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008 a lansat la începutul anului cel de-al treilea album de studio, “Gloria”. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

 

Biletele se vor putea achiziționa de pe www.iabilet.ro în pachete cu locuri la masă de 2, 3 sau 4 persoane. Acestea vor costa 100 de lei (masa de 2 persoane), 150 de lei (masa de 3 persoane) respectiv 200 de lei (masa de 4 persoane).