Bilete Robin and the Backstabbers // lansare album Vladivostok - 17 ian, ora 21:00 - Bar B2 Iasi

Robin and the Backstabbers // lansare album Vladivostok

Bar B2 Iasi, Iași

vineri, 17 ianuarie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 17 ianuarie 2020 la BarB2 în Iași (bd. Ștefan cel Mare nr. 14) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2
https://youtu.be/e1lIgliK3l8

Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)
https://youtu.be/KGmX9lWMI_Y

Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – M E C A N I C Ă F I N Ă
https://youtu.be/E-L9AA6bZdM

Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Acestea fiind spuse 

Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 17 ianuarie la Iași cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*

*formația oferă contextul și fundalul sonor

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.