Bilete Robin and the Backstabbers – lansare album Vladivostok - 13 dec '19, ora 21:00 - Club Doors

Robin and the Backstabbers – lansare album Vladivostok

Club Doors, Constanta

vineri, 13 decembrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 13 decembrie 2019 la Doors Club în Constanța (str. Traian nr. 68A) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (presale). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei (în limita stocului rămas).

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – noul cântec Robin and the Backstabbers. Cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi, Vladivostok 2 aduce cu el zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2
https://youtu.be/e1lIgliK3l8


Albumele anterioare ale formației au stârnit reacții entuziaste din partea criticii de specialitate –
”gargară penală” - Stalingrad
”un rateu epocal” – Arhanghel’sk
iar cel nou se va alinia cu siguranță standardelor cu care trupa și-a obișnuit fanii.

 

Acestea fiind spuse –
Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*
*formația oferă contextul și fundalul sonor

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.