Bilete Robin and the Backstabbers – lansare album - 1 feb '20, ora 22:00 - Aby Stage Bar

Robin and the Backstabbers – lansare album

Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 1 februarie '20, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 1 februarie 2020 la Aby Stage Bar în Râmnicu Vâlcea (Calea lui Traian nr. 158A) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2
https://youtu.be/e1lIgliK3l8

Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)
https://youtu.be/KGmX9lWMI_Y

Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – M E C A N I C Ă F I N Ă
https://youtu.be/E-L9AA6bZdM  

Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

 

Acestea fiind spuse –

Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 1 februarie la Râmnicu Vâlcea cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*

*formația oferă contextul și fundalul sonor

www.noitoti.ro

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.