Bilete Robin and the Backstabbers la Papa la Șoni - 15 aug '19, ora 23:00 - Papa la Șoni

Robin and the Backstabbers la Papa la Șoni

Papa la Șoni , Vama Veche

joi, 15 august '19, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 15 august, este rândul trupei Robin andtheBackstabbers să revină în Vama Veche pentru un concert la Papa la Șoni! Evenimentul va începe de la ora 23:00 iar biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet – acestea costă 40 de lei în presale și 50 de lei la intrare, în seara concertului.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin andtheBackstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Iar acum așa începe totul, ca-ntr-un vis. Salve de tun. Un foc aprins. Noul cântec . /în /îm /pre //ună . este printre noi, vestind viitorul album Vladivostok despre care tot șușotește lumea pe la colțuri de atâta amar de vreme. Așa e, oameni buni, frați, surori, vine, se întâmplă, și deja au început să se strângă cântece de pe el – cum ar fi și „Oțelu Măcelaru”, cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR)sau „...cu pădurea ta cu tot”.

Robin andtheBackstabbers–Ia mai du-te-n pizda mă-tii cu pădurea ta cu tot
https://youtu.be/CczjxyF7P9Q

Pentru concertul Robin andtheBackstabbers de joi, 15august, nu uitați să vă luați bilete în avans de pe iabilet.ro la prețul de presale (40 lei)! La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 50 de lei.
Robin andtheBackstabbers

Andrei Robin Proca (voce, chitară)
Florentin Vasile (chitară, voce)
Oigăn (bass)
Andrei Fântână (clape, saxofon)
Radu Moldovan (percuție)
Vladimir Proca (tobe)

https://fb.com/robinandthebackstabber

https://instagram.com/robinandthebackstabbers
https://robinandthebackstabbers.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.