Bilete Robin and the Backstabbers @ Acaju Iasi - 1 mar '19, ora 21:00 - Acaju Cafe

Robin and the Backstabbers @ Acaju Iasi

Acaju Cafe, Iași

vineri, 1 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers cântă la Iași pe 1 martie la Acaju Vineri, 1 martie, după ora 21:00, trupa Robin and the Backstabbers revine la Iași pentru un concert în Acaju (str. Anastasie Fătu nr. 2A). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (50 de lei la intrare, în seara concertului).


Robin and the Backstabbers – …cu pădurea ta cu tot (official video)
https://youtu.be/CczjxyF7P9Q
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Robin and the Backstabbers – . /în /îm /pre //ună . (official video)
https://youtu.be/48OAM__GNDE
Hai așadar pe 1 martie la concertul din Acaju! Robin and the Backstabbers te așteaptă. Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/robinandthebackstabbers
http://instagram.com/robinandthebackstabbers
www.robinandthebackstabbers.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.