Bilete Pitești: The Mono Jacks – lansare album Gloria - 13 mar, ora 21:00 - Urban Home

Pitești: The Mono Jacks – lansare album Gloria

Urban Home, Pitesti

vineri, 13 martie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks lansează noul album de studio „Gloria” pe 13 martie la Pitești
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!

Vineri, 13 martie 2020, la Urban Home din Pitești (str. Victoriei nr. 17), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 35 de lei (presale) sau 20 de lei (preț redus pentru elevi și studenți, valabile la intrare cu carnetul vizat la zi). La intrare, biletele vor fi 40 de lei.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate să te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-ți aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link:

https://smarturl.it/tmj-gloria.
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks

Persoanele care vor procura bilete la categoria Elevi & Studenți vor prezenta carnetul vizat la zi!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.