Bilete Overground Showroom: The Mono Jacks – „Gloria” live la Arenele Romane - Online

Overground Showroom: The Mono Jacks – „Gloria” live la Arenele Romane

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks – „Gloria” live la Arenele Romane este concertul integral susținut de către trupă la Arenele Romane în București, pe 8 februarie 2020, cu ocazia lansării noului album Gloria. Concertul a fost sold-out și a fost urmat de un turneu național de promovare. Pe parcursul celor 11 piese de pe noul album, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Biletele pentru vizionarea online a concertului integral pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu datele de logare în platforma Overground Showroom, unde veți avea acces la concert timp de o lună. Concertul este de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

 

Despre Overground Showroom

 

OVERGROUND SHOWROOM (https://showroom.overground.ro) este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.