Bilete Overground Showroom: Stema - Online

Overground Showroom: Stema

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul STEMA live în studioul Unda Recording are premiera vineri, 25 iunie, pe Overground Showroom.

O nouă săptămână, un nou concert înregistrat disponibil în premieră pe Overground Showroom! Vineri, pe 25 iunie, de la ora 20:00, vom urmări integral concertul pe care cei de la trupa Stema l-au susținut în aprilie 2021 în studioul Unda Recording. Biletele la premiera online se găsesc online la prețul de 29 de lei.

Stema îmbină chitara retro-surf cu fx-uri analogice și structuri electro, rezultând o combinație “retro-electro” alternativă fresh. Versurile sunt foarte intense, profunde și sincere. În prezent, Stema folosește în concerte doar sunete analogice, sound-ul fiind cu totul și cu totul special, unic în România. Fiecare cântec Stema are o poveste aparte care e îmbrăcată în sonorități menite să captiveze mintea ascultătorului, purtându-l pe acesta prin diverse lumi și stări.
Convinge-te de atitudinea și melanjul de stiluri tipice STEMA vineri, pe 25 iunie, urmărind concertul de o oră STEMA – live la Unda Recording, primul lor concert filmat!
Biletele la premiera online de pe 25 iunie se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări concertul STEMA – live la Unda Recording pe 25 iunie începând cu ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.
Despre Overground Showroom
OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.