Bilete Overground Showroom: Robin and the Backstabbers – „30X simfonic” – ALTOrchestra 100 - Online

Overground Showroom: Robin and the Backstabbers – „30X simfonic” – ALTOrchestra 100

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"30X" este concertul simfonic al formației Robin and the Backstabbers înregistrat la Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca, pe 4 noiembrie 2018. Concertul a fost realizat în cadrul proiectului ALTOrchestra 100 când Robin and the Backstabbers, alături de alte formații, au interpretat propriile piese în variante cu totul noi alături de o orchestră simfonică. Urmărește acum înregistrarea acestui concert deosebit pe Overground Showroom!

Biletele pentru vizionarea online a concertului integral pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu datele de logare în platforma Overground Showroom, unde veți avea acces la concert timp de o lună. Concertul este de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

 

Despre Overground Showroom

 

OVERGROUND SHOWROOM (https://showroom.overground.ro) este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.