Bilete Overground Showroom: Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu - Online

Overground Showroom: Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu

Online, Romania

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
29 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Overground Showroom, „Netflixul de concerte” care îți aduce concertele live la tine acasă, împlinește un an de la lansare! Un an în care Overground Showroom a devenit o veritabilă bibliotecă online de concerte românești, cu zeci de producții de înaltă calitate disponibile atât cu nume consacrate (Vița de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cât și cu trupe aflate în ascensiune.

Pentru a sărbători un an de activitate, pe 9, 10 și 11 aprilie în Overground Showroom Anniversary Weekend, pe platformă vor avea premiera trei concerte deosebite:
- 9 aprilie: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio
- 10 aprilie: Corul Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu
- 11 aprilie: Amadeus – Joy (A Concert in Nature)
Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom continuă sâmbătă, 10 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Madrigal – Bijuterii Corale înregistrat în vara anului trecut la Amfiteatrul Eminescu din București!

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” prezintă concertul „Bijuterii corale”, un eveniment din Stagiunea estivală în aer liber desfășurat la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București în august 2020. Programul concertului conține o selecție din cele mai frumoase lucrări corale din muzica românească și universală și este dirijat de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului Madrigal începând cu anul 2016, specialist cu o vastă experiență în arta dirijorală și pedagogia muzicală.
Concertul extraordinar „Bijuterii corale”, dirijat de Cezar Verlan, aduce în atenția publicului lucrări de mare varietate stilistică și repertorială, care pun în valoare cele mai frumoase exemple din muzica corală clasică și contemporană, românească și internațională. Corul Madrigal interpretează în concert lucrări de Gavriil Musicescu, Ștefan Popescu, Mihail Jora, George Enescu, dar și ale compozitorilor Franz Schőggl, sau Eduardo Correa.
Biletele la premiera online de pe 10 aprilie a concertului Madrigal – Bijuterii Corale la Amfiteatrul Eminescu se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 10 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.
Despre Overground Showroom
OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.