Bilete Overground Showroom: Grimus simfonic – ALTOrchestra 100 - Online

Overground Showroom: Grimus simfonic – ALTOrchestra 100

Online, Romania

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
29 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 22 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera online a concertului Grimus simfonic - ALTOrchestra 100, filmat în noiembrie 2018 la cinema Florin Piersic din Cluj.

În toamna anului 2018, formația Grimus și-a reorchestrat simfonic o parte din repertoriu și a susținut o serie de concerte alături de o orchestră simfonică în săli de spectacole din București, Cluj și Iași. Concertele au făcut parte din proiectul național ALTOrchestra 100,  care a marcat 100 de ani de la Marea Unire prin unirea metaforică a două stiluri muzicale diametral opuse: rock alternativ și muzică simfonică. Pe lângă Grimus au mai făcut parte din proiect și formațiile The Mono Jacks, byron, Zdob și Zdub și Robin and the Backstabbers.

A fost o experiență greu de pus în cuvinte, ni se face pielea de găină chiar și-acum când ne amintim emoțiile de pe scenă. Abia așteptăm să vedem reacțiile fanilor noștri când vor vedea concertul” declară Bogdan Mezofi, solistul trupei.

Concertul va avea premiera online vineri, 22 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o lună. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

  • Organizator: OVERGROUND MUSIC SRL-D / CUI: RO35691260
  • Adresa: str. Argentina nr.11, corp B,cam 1, sector 1, Bucuresti, România