Bilete Overground Showroom: byron – „Nouă” live la Cincșor - Online

Overground Showroom: byron – „Nouă” live la Cincșor

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

byron – “Nouă” live este o sesiune live filmată și înregistrată de trupa byron la Transylvania Guesthouses în Cincșor, în primele zile din martie 2020. La începutul anului 2018, byron și-au mutat studioul de înregistrări la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, pentru prima tabără de creație din istoria trupei. Acolo au luat naștere primele piese de pe ce avea să devină albumul "Nouă". Doi ani mai târziu, după lansarea albumului și terminarea turneului de promovare, byron au revenit la Cincșor pentru a-l interpreta live în întregime într-o sesiune live cu totul specială.

Bilete pentru vizionarea online a concertului integral pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu datele de logare în platforma Overground Showroom, unde veți avea acces la concert timp de o lună. Concertul este de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

 

Despre Overground Showroom

 

OVERGROUND SHOWROOM (https://showroom.overground.ro) este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.