Bilete Overground Showroom: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio - Online

Overground Showroom: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio

Online, Romania

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
29 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Overground Showroom, „Netflixul de concerte” care îți aduce concertele live la tine acasă, împlinește un an de la lansare! Un an în care Overground Showroom a devenit o veritabilă bibliotecă online de concerte românești, cu zeci de producții de înaltă calitate disponibile atât cu nume consacrate (Vița de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cât și cu trupe aflate în ascensiune.

Pentru a sărbători un an de activitate, pe 9, 10 și 11 aprilie în Overground Showroom Anniversary Weekend, pe platformă vor avea premiera trei concerte deosebite:
- 9 aprilie: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio
- 10 aprilie: Corul Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu
- 11 aprilie: Amadeus – Joy (A Concert in Nature)
Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom începe vineri, 9 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Anton Pann – Kira Kiralina înregistrat în 2018 la Sala Radio alături de un număr de invitați speciali!
Anton Pann – Până când nu te iubeam (Kira Kiralina live la Sala Radio)
https://www.youtube.com/watch?v=JwNiW8vQbJs
Spectacolul-concert Kira Kiralina a fost susținut de Ansamblul Cameral de Muzică Veche "Anton Pann" la Sala Radio din București în septembrie 2018 și a fost construit în jurul baladei omonime, reiterând prin intermediul muzicii și al video-proiecției o ipotetică peregrinare din apele Dunării spre cele ale Mediteranei, pe urmele preafrumoasei Kira. Călătoria muzicală ne poartă din România până în Maroc, trecând prin Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia și Spania. Alături de muzicienii români, au fost prezenți pe scenă și trei însemnați artiști marocani care au completat exotica poveste.
Muzica propusă de artiști este una sincretică ce îmbină jazz-ul cu sonoritățile arhaice specifice fiecărei culturi amintită în spectacol. La limita dintre realitate și legendă, povestea tinerei hangițe Kira Kiralina din portul Brăilei străbate timpul, fascinând scriitori, cineaști și muzicieni, deopotrivă prin dramatismul și parfumul oriental ce emană din fiecare scenă istorisită.
Biletele la premiera online de pe 9 aprilie a concertului Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 9 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.
Despre Overground Showroom
OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.