Bilete Overground Showroom: Amadeus – Joy (A Concert In Nature) - Online

Overground Showroom: Amadeus – Joy (A Concert In Nature)

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Overground Showroom, „Netflixul de concerte”, împlinește un an de la lansare! Un an în care Overground Showroom a devenit o veritabilă bibliotecă online de concerte românești, cu zeci de producții de înaltă calitate disponibile atât cu nume consacrate (Vița de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cât și cu trupe aflate în ascensiune.

Pentru a sărbători un an de activitate, pe 9, 10 și 11 aprilie în Overground Showroom Anniversary Weekend, pe platformă vor avea premiera trei concerte deosebite:
- 9 aprilie: Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio
- 10 aprilie: Corul Madrigal – Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu
- 11 aprilie: Amadeus – Joy (A Concert in Nature)

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom se încheie duminică, 11 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) înregistrat în vara lui 2020 într-o tabără de creație în munții Buzăului! 

2020 e anul în care trupa Amadeus a împlinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca și Laura au lansat albumul „Joy” 100% independent, un album realizat prin forțe proprii, cu multe sacrificii, dar și multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, într-o tabără de creație în munții Buzăului, Lacul cu Mesteceni. În ultima zi de tabără fetele au cântat toate piesele de pe album într-un concert, având drept public doar natura. Urmărește concertul în natură al grupului Amadeus în exclusivitate pe Overground Showroom începând cu 11 aprilie, de la ora 20:00!

Cele 14 piese de pe albumul „Joy” se încadrează în genul new age, cu influențe muzicale care se simt de ani buni în muzica Amadeus - cinematic, gospel, new classical și muzică tradițională a mai multor culturi. Instrumentistele au colaborat pentru acest album cu compozitorul Xenti Runceanu, care semnează compoziția și producția muzicală.

"E un album atipic pentru zilele noastre, când muzica se face la normă. A crescut în câțiva ani, piesă cu piesă, iar fiecare cântec are povestea lui. Interacțiunile noastre cu scene din zeci de țări de pe patru continente, concertele în care am simțit că muzica este vibrația unitară din sufletele a sute de mii de oameni de culori, religii și etnii diferite, toate acestea au adăugat câte-o notă, câte un ritm la piesele noastre." - Amadeus

Biletele la premiera online de pe 11 aprilie a concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) se găsesc pe www.iabilet.ro și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 11 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.