Bilete OCS #acousticintheGarden - 9 iul, ora 20:00 - Gradina Urbana

OCS #acousticintheGarden

Gradina Urbana, București

vineri, 9 iulie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Presale
50 lei
Sold out
Door
65 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 9 Iulie, vom asculta rock alternativ pe scena din #grădină! Ne pregătim intensiv de vară, ca să fie frumix, ca toate regulile să fie respectate și toată lumea să se simtă bine și în siguranță!
Vorbește din timp cu gașca și pregătiți-vă pentru un concert OCS!
OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.
În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; O formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție. Piesa lor, Cine e de vină, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, OCS au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria ”Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006.
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica și Radio Guerrilla

Joi | 9 Iulie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet:
50 Ron (primele 70 de locuri)
65 Ron Door

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se inchide la ora 22:00, conform noilor reglementări!

#Informatii
- Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.