Bilete Lucia @ Doors Club Constanta - 14 feb '19, ora 20:00 - Club Doors

Lucia @ Doors Club Constanta

Club Doors, Constanta

joi, 14 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 14 februarie, Lucia împreună cu trupa ei vor concerta la Constanța în Doors Club (str. Traian nr. 68 A) după ora 20:00. Biletele la concert costă 30 de lei în presale (40 de lei în seara concertului, la intrare)

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală –matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Lucia – foodchain (official video)
https://youtu.be/V6jd5vdon-k

Pe scenă, Lucia&band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bassși violoncel. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, se vor auzi joi seara, pe 14februarie, la concertul din Constanța de la Doors Club. Nu uitați să vă luați din timp bilet la concert din rețeaua www.iabilet.ro!

Lucia – FRTHR (official video)
https://youtu.be/fv-W9cRkh4U

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.  Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale - https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia &band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Corina Ciuplea – violoncel
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/luciamariaofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.