Bilete Living Rock 2022 - Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma și mulți alții - 19-21 aug - Plaja Tuzla

Living Rock 2022 - Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, Coma și mulți alții

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)

19-21 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament 3 zile

Cuprinde accesul pentru o persoana la cele trei zile de festival Living Rock 2022. Pentru camping este nevoie de bilet separat

275 lei
Bilet 19 august
120 lei
Bilet 20 august
120 lei
Bilet 21 august
120 lei
Bilet camping

Cuprinde accesul pentru o persoana in zona de camping. Valabil exclusiv insotit de un abonament valabil la Living Rock 2022 pentru fiecare persoana.

50 lei
Sold out
Bilet rulota

Cuprinde accesul unei rulote in zona de camping. Cei care vor sta in rulota trebuie sa achizitioneze separat bilet de acces in camping in valoare de 50 de lei pentru fiecare persoana in parte. Valabil exclusiv insotit de un abonament valabil la Living Rock 2022 pentru fiecare persoana.

70 lei
Sold out
Friends Package 3+1 Gratis

Oferta valabila doar pentru abonamente. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa adaugati 4 bilete in cos

275 lei
Couple Package

Pentru a beneficia de oferta este necesar sa adaugati 2 bilete in cos.

275 lei225 lei
Student offer - 50% reducere la abonament
135 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție. Te așteptăm în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Abonamentele sunt puse în vânzare pe platforma iabilet.ro, iar mai multe detalii despre festivalul Living Rock se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului. Campingul este permis la fața locului după achitarea în avans a biletului de camping, separat de abonamentul la festival (un bilet de camping pentru fiecare persoană). Există și o parcare pentru rulote, unde doritorii vor putea avea acces prin plata unui bilet de parcare. 

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt - plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Living Rock, singurul festival alternativ de muzică de la mare, ce va avea loc în weekendul 19-21 august, pe plaja Tuzla, și-a anunțat line-up-ul final. Balthazar, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec și E.M.I.L.

 

Program pe zile

Vineri, 19.08

Dl. Goe

Toulouse Lautrec

byron

Vița de Vie

 

Sâmbătă, 20.08

The Kryptonite Sparks

Silent Strike

E.M.I.L.

Luna Amară

The Mono Jacks

COMA

Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase

 

Duminică, 21.08

Amadeus

Oigăn + Doru Trăscău

Luiza Zan & Istvan Gyarfas

Piqued Jacks

Robin and the Backstabbers

Balthazar

 

Până la festival, puteți trimite gratuit prietenilor voștri cărți poștale în care să-i chemați alături de voi pe plaja Tuzla! Pe site-ul Pink Post - www.pinkpost.ro/cartepostala - puteți alege una dintre imaginile surprinse de fotograful Cătălin Georgescu chiar pe plajă, în spațiul de festival, și s-o transformați într-o invitație inedită. Astfel veți obține o amintire marină, livrată în cutiile poștale de Pink Post, cel mai mare operator privat de servicii poștale din România. 

Video de prezentare Living Rock 2022: https://youtu.be/7sQWIBzLHzM

 

Despre Living Rock

Festivalul Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, își dorește să crească notorietatea scenei underground din România și să sprijine artiștii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ și frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, livrat de tazz, susținut de Jameson, promovat de Rock FM și monitorizat de Mediatrust.