Bilete Iasi: Toulouse Lautrec - Lansare album ‚A fost sau n-a fost’ - 2 feb '23 - Legend Pub

Iasi: Toulouse Lautrec - Lansare album ‚A fost sau n-a fost’

Legend Pub, Iași

joi, 2 februarie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi seara, pe 2 februarie, Toulouse Lautrec cântă la Iași la Legend Pub în turneul de promovare al noului album de studio – ‚A fost sau n-a fost’.

Albumul "A fost sau n-a fost" este producţia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

Textul "Vecinul", ataşat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris în 2015. Textul este unul complementar albumului şi a fost ataşat pentru că vecinătatea este un fenomen de care ne-am lovit în ultimii ani atât din punct de vedere individual cât şi naţional. Textul funcţionează în sine dar ţine şi de un trecut subiectiv şi de relaţia dintre oameni cu tot ce-i face diferiţi până la conflict sau asemănători până la empatie şi dragoste.

Aşadar avem, la fel ca în campaniile publicitare, doi într-unul. Avem un album care vorbeşte în mod complex despre dragoste, singurătate şi societate dar şi un text care vine în completare, abordând problema sănătăţii mintale şi a vieţii în societate sau în afara ei.

Aşa cum întotdeauna au zis Toulouse Lautrec la lansarea albumelor lor: "Acesta este un album precum viaţa."
"A fost sau n-a fost?" este un album care te poartă prin stări diferite, este o întrebare dar este şi un răspuns la diferite trairi din viaţa individului, din viaţa fiecăruia dintre noi. "Concluzia a fost: de azi e weekend şi a fost toată viaţa, until the end."

Toulouse Lautrec înseamnă:
Cătălin Rulea - Vox, Guitar, Piano
Bogdan Dragomiroiu - Drums
Calin Radu - Bass
Alex Costan - Guitar