Bilete Iasi: The Mono Jacks @ BarB2 - 21 dec '19 - Bar B2 Iasi

Iasi: The Mono Jacks @ BarB2

Bar B2 Iasi, Iași

sâmbătă, 21 decembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concert The Mono Jacks pe 21 decembrie la Iași în BarB2

Sâmbătă seara, 21 decembrie, trupa The Mono Jacks revine la Iași pentru un concert în BarB2 (bd. Ștefan cel Mare nr. 14). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețurile de 40 de lei (earlybird - stoc limitat) și 50 de lei (late bird). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 60 de lei (în limita stocului rămas).

The Mono Jacks – Infinit (official video)

https://youtu.be/WK5NqwSlNlo

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Electric Castle, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

În prezent trupa se află în studioul de înregistrări lucrând la un nou album de studio ce va fi lansat în februarie 2020.

Hai așadar pe 21 decembrie la concertul The Mono Jacks de la Iași din BarB2! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/themonojacks

www.themonojacks.com   

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.