Bilete Iasi: Robin and the Backstabbers live la Legend - 10 oct '21, ora 17:00 - Legend Pub

Iasi: Robin and the Backstabbers live la Legend

Legend Pub, Iași

duminică, 10 octombrie '21, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Continuăm seria de concerte Alternative Brunch la Legend Pub (strada Anastasie Panu, nr 31) alături de Robin and the Backstabbers.
La Alternative Brunch ne întâlnim la ceva bun de mâncat și ceva bun de ascultat cu trupe cunoscute din România.
!! Concertul se desfășoară în conformitate cu prevederile hotărârii nr. 142 / 5 octombrie 2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași și este destinat exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Vă rugăm să aveți la punctul de acces certificatul verde COVID-19 și să îl arătați împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face exclusiv pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul copiilor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. Aceștia au de asemenea acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
 

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.