Bilete Iasi: Concert E.M.I.L. - 20 de ani - 29 mai '20, ora 21:00 - Bar B2 Iasi

Iasi: Concert E.M.I.L. - 20 de ani

Bar B2 Iasi, Iași

vineri, 29 mai '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E.M.I.L. sărbătoresc 20 de ani de activitate: concert aniversar la Iași pe 29 mai

Sâmbătă, 29 mai, trupa E.M.I.L. continuă turneul aniversar de 20 de ani la Iași. Concertul va avea loc în Bar B2 (bd. Ștefan cel Mare nr. 14, et. 2) după ora 21:00. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet și costă 30 de lei (earlybird – număr strict limitat) sau 40 de lei (presale). În limita stocului rămas, la intrare biletele vor costa 50 de lei.

"Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit Vara-Vara.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.”

„Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.

Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.

Așa că pe 29 mai 2020 te așteptăm la Bar B2 din Iași să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.