Bilete Grimus - 21 noiembrie @ /Form Space, Cluj - 21 nov '19 - /FORM SPACE

Grimus - 21 noiembrie @ /Form Space, Cluj

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

joi, 21 noiembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 21 noiembrie, clujenii de la Grimus concertează din nou în orașul lor de baștină – de data aceasta la /FORM Space (al. Stadionului nr. 2)! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet – acestea costă 30 de lei în presale și 40 de lei la intrare, în seara concertului.

Grimus – Piblokto (official video)

Cu mai bine de 12 ani de activitate, Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

„Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul. 

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Grimus – Face the Light (official video)

Pentru concertul Grimus de joi, 21 noiembrie, nu uitați să vă luați bilete în avans de pe iabilet.ro la prețul de presale (30 lei)! La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 40 de lei.

Grimus
Bogdan Mezofi (voce)
Valentin Rauca (chitară)
Cristian Csapo (chitară)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Turi Gabor-Peter (tobe)

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.