Bilete E.M.I.L. in the Garden - 11 iun, ora 20:00 - Gradina Urbana

E.M.I.L. in the Garden

Gradina Urbana, București

vineri, 11 iunie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 11 Iunie vom asculta punk-rock românesc la grădină! Vă așteptăm cu E.M.I.L. pe scenă!
La 20 de ani de la înființare, băieții de la E.M.I.L. îți aduc piese precum „Supradoza De Vise”, „1000 De Dorinte” sau „DubShot” + multe altele (adica, Eroi, Octombrie, Promisiuni, Increderea E Un Joc), în ritmuri care-ți vor însenina seara. Bifăm în calendar 11 Iunie, de la ora 19:00!
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica și Radio Guerrilla
#Informatii 
  • Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
  • Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
  • Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
  • Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
  • Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
  • Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.