Bilete Danube Rock Sounds 2023 - 15-17 sep '23 - Plaja Dunărea

Danube Rock Sounds 2023

Plaja Dunărea, Galați

15-17 septembrie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A 9-a ediție a Festivalului Danube Rock Sounds are loc la Galați pe 15-17 septembrie! VAMA, Subcarpați, Coma, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Melting Dice sunt primele nume confirmate care vin la Galați pe Plaja Dunărea între 15-17 septembrie!

Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023

 

Doar câteva zile ne mai despart până când ne vedem la Danube Rock Sounds 2023! Până atunci, găsești mai jos tot ce trebuie să știi despre eveniment.

 

Ce artiști te așteaptă

Cargo, VAMA, Subcarpați, Dog eat Dog, COMA, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Stema și Melting Dice vor urca pe scena Danube Rock Sounds 2023! După concerte, vom organiza petreceri speciale pe Plaja Dunărea! Vineri vom avea avea o petrecere de tip "Silent Party", iar sâmbătă va pune muzica DJ BULLY.

 

 

Cum ajungi & cum pleci de la festival

Sfătuim publicul să vină la festival cu transportul public, care va avea un program prelungit pe durata Danube Rock Sounds 2023. Ultimul autobus va pleca de la Plaja Dunărea la 00:30. Vom comunica programul acestora pe canalele de social media ale festivalului. Dacă totuși vii cu mașina personală, poți să o parchezi la Ivas, Gradina Botanica sau Turnul de televiziune.

 

Reguli de acces

Ora de acces în festival este la 18:00 (vineri), iar sâmbătă și duminică de la 17:00. Sâmbătă și duminică de la 13:00, persoanele pot veni pentru activități special amenajate pentru copii și familii în festival.

 

Concertele încep la 19:00 vineri și sâmbătă, iar duminică va urca pe scenă prima trupă de la 18:30.

 

Accesul este permis în baza unui abonament/bilet valid. Acestea vor fi scanate la intrare și vei primi o brățară de acces. Dacă ai abonament pe 3 zile ai grijă să păstrezi brățara pe toată durata festivalului. Poți face baie sau duș – materialul e rezistent la apă.

Copiii cu vârste sub (și inclusiv) 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Copiii cu vârstele cuprinse între 13-18 ani au acces în baza unui bilet valid și însoțiți de un părinte sau de un tutore legal.

 

Persoanele cu dizabilități și însoțitorul acestora au acces gratuit în baza certificatului de încadrare în grad de handicap. Din păcate, configurația terenului nu ne permite amplasarea de rampe speciale pentru accesibilizare.

 

În perimetrul festivalului nu este permis accesul cu alimente și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona de concerte este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase și orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalți participanți.

 

Găsesc bilete la festival?

Biletele și abonamentele pentru Danube Rock Sounds 2023 pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro și fizic la intrarea în festival.

 

Lost & found

Obiectele pierdute și găsite se vor afla la standul de merchandise al festivalului.

 

Te așteptăm la Danube Rock Sounds 2023!