Bilete Danube Rock Sounds 2022 - 16-18 sep '22 - Plaja Dunărea

Danube Rock Sounds 2022

Plaja Dunărea, Galați

16-18 septembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție! În cele 3 zile de festival publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului după cum urmează:

Vineri, 16 septembrie

Melting Dice

Dimitri’s Bats

Mihail

Omul cu șobolani

Vița de Vie

After- party: Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

 

Sâmbătă, 17 septembrie

Hvnds

Pinholes

Implant pentru Refuz

Robin and the Backstabbers

The Mono Jacks

 

Duminica, 18 septembrie

Dl Goe

The Schnitzels

Domino

Trooper

Alternosfera

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival la prețul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2022-77643/.

Reguli de access Danube Rock Sounds

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului pe Plaja Dunărea se va face începând cu ora 17:30.

În perimetrul festivalului este interzis accesul cu: sticle, conserve, caserole sau alte vase de stocare pentru mancare sau bauturi; artificii, arme, cutite sau orice ale obiecte contondente; parfumuri, deodorante, in orice cantitate sau ambalaj; mâncare sau băuturi de orice fel; obiecte cu laser (de ex. pointere, brichete cu laser); rucsacuri și bagaje voluminoase; încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele; umbrele (vă rugăm ca în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine); animale de companie; medicamente (persoanele cu probleme medicale trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare).

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.
La accesul în perimetrul evenimentului toți participanții vor fi percheziționați de către agenți de securitate.
Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, însoțiți de minim un părinte sau tutore legal posesori de bilet sau abonament valabil.

Haideți așadar între 16-18 septembrie pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds – festivalul de muzică rock și nu numai al orașului Galați! 

Danube Rock Sounds este o acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Galați.

Mai multe detalii și informații la zi veți găsi vizitând pagina oficială de Facebook:
https://www.facebook.com/RocklaDunare/