Bilete Concert Toulouse Lautrec; în deschidere Utopia - 20 mai '22 - Club Fabrica

Concert Toulouse Lautrec; în deschidere Utopia

Club Fabrica, București

vineri, 20 mai '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri seara, 20 mai, Toulouse Lautrec concertează la București în Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50). Opening act - Utopia. Biletele sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 50 de lei (60 de lei la intrare, în seara concertului). Accesul publicului se va face de la ora 20:00, iar stocul de bilete este limitat.

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Princeteau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și, îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

Anul trecut a adus cu el muzică nouă de la Toulouse Lautrec, în forma a trei single-uri proaspete, cu același nerv binecunoscut în versuri și instrumentație. Printre ele, „Revin în 5 minute” este un featuring cu actorul Victor Rebengiuc și vorbește despre incertitudinile scenei culturale în perioada pe care o traversăm. Singura certitudine? Mai multă muzică Toulouse Lautrec la orizont, în curând.

Hai așadar pe 20 mai la concertul Toulouse Lautrec de la București din Club Fabrica! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.

Program:
20:00 - open doors
20:30 - Utopia
21:30 - Toulouse Lautrec