Bilete Concert The Mono Jacks @ Doors Club Constanta - 1 mar '19, ora 21:00 - Club Doors

Concert The Mono Jacks @ Doors Club Constanta

Club Doors, Constanta

vineri, 1 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 1 martie, dupa ora 21:00, trupa The Mono Jacks revine la Constanța pentru un concert în Doors Club (str. Traian nr. 68A). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei – în limita stocului rămas

The Mono Jacks – 1000 de DA (official live)
https://youtu.be/WK5NqwSlNlo

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Hai așadar pe 1 martie la concertul The Mono Jacks de la Constanța din Doors Club! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/themonojacks
www.themonojacks.com   

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.