Bilete Concert The Kryptonite Sparks - 28 oct '22, ora 21:30 - Club Fabrica

Concert The Kryptonite Sparks

Club Fabrica, București

vineri, 28 octombrie '22, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, pe 28 octombrie, The Kryptonite Sparks cântă din nou la București în Club Fabrica (Strada 11 Iunie, nr. 50). Biletele la concert s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 60 de lei (presale). La intrare, biletele vor costa 70 de lei. Elevii și studenții beneficiază de bilete la preț redus (35 de lei) în baza carnetului de elev și student. Copiii sub 14 ani au access gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

 

Cu prima suflare în 2013, trupa își începe activitatea în București după ce Călin Răzvan Diaconu (voce, chitară) și Rareș Diaconu (bass) se întorc de la facultatea de performance ICMP din Londra. Împreună cu Răzvan Anton (tobe), lansează în 2015 materialul lor secund Doi // A Doua Undă de Bruiaj, începutul relației lor cu producătorul muzical Adrian Despot. Urmează extrase single precum Și Golanii Beau Ceai, Ești, Ne Ascundem, I/N/T/E/R/L/O/C/U/T/O/R/ și Cine Râde La Urmă care se bucură de heavy rotation la Radio Guerrilla și TANANANA.

 

Influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, LIVE-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

 

Ne vedem așadar cu The Kryptonite Sparks vineri, 28 octombrie, la Fabrica – open doors la 20:00, concert la 21:30. Biletele sunt în număr limitat și se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.