Bilete Concert Robin and the Backstabbers la Timisoara - 30 nov '18 - The Note Pub - Locatie inchisa definitiv

Concert Robin and the Backstabbers la Timisoara

The Note Pub - Locatie inchisa definitiv, Timisoara

vineri, 30 noiembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 30 noiembrie, trupa Robin and the Backstabbers revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2).

Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (50 de lei la intrare, în seara concertului). După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin andtheBackstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice.

Robin andtheBackstabbers – . /în /îm /pre //ună . (official video)
https://youtu.be/48OAM__GNDE

Hai așadar pe 30 noiembrie la concertul Robin andtheBackstabbersdin The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/robinandthebackstabbers

http://instagram.com/robinandthebackstabbers
www.robinandthebackstabbers.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.