Bilete Concert Robin and the Backstabbers la Crama Marcea - 19 iun '21, ora 18:00 - Crama Marcea

Concert Robin and the Backstabbers la Crama Marcea

Crama Marcea, Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

sâmbătă, 19 iunie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertele Vineyard Music Sessions de la Crama Marcea continuă vara asta pe 19 iunie cu trupa Robin and the Backstabbers! Evenimentul are loc la Crama Marcea din Ștefănești, județul Argeș (la câțiva kilometri de Pitești), pentru un public restrâns și respectând toate normele de protecție sanitară în vigoare.

Biletele sunt în număr limitat și vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro. Accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber.
• Biletele sunt exclusiv cu loc în picioare.
• Pe lângă biletul fizic sau electronic, te rugăm să ai la tine și să prezinți la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare sau rezultatul scris al testelor). Accesul este permis doar pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască în zonele comune, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție și să ai grijă de tine și de cei din jur.
***
Mult-așteptatul epilog al trilogiei Robin and the Backstabbers - Bacovia Overdrive, albumul "Vladivostok", a fost lansat la sfârșitul lui 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București.
De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.
***
Crama Marcea: Într-un loc minunat, pe platoul dealului Marcea, deasupra Piteștiului, în mijlocul plantațiilor de viță de vie, s-a născut o cramă micuță, tânără cu o nouă generație de oameni care fac vin. Într-un loc unde vinul se face dintotdeauna, la Marcea, Ștefănești, Argeș. Nouă, celor de la Marcea, ne place vinul, ne place muzica, ne plac concertele și am construit o scenă în mijlocul viei, unde vă așteptam la un pahar de vin și muzică bună.
Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro. Recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro la prețul de 65 de lei, acces general.