Bilete Concert Grimus la Timisoara - 26 oct '18 - The Note Pub

Concert Grimus la Timisoara

The Note Pub, Timisoara

vineri, 26 octombrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 26 octombrie, trupa Grimus revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2)

Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (40 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas). După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „UnmanageableSpecies” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Grimus – Piblokto (official video)
https://youtu.be/_-tDQTvjXaU

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Grimus–Face theLight (official video)
https://youtu.be/neJ93aWa3R8

Hai așadar pe 26 octombrie la concertul Grimusde la Timișoara din The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/grimusworld
http://instagram.com/grimusofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.