Bilete Concert FiRMA la Timișoara - 16 nov '18 - The Note Pub - Locatie inchisa definitiv

Concert FiRMA la Timișoara

The Note Pub - Locatie inchisa definitiv, Timisoara

vineri, 16 noiembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 19 octombrie, trupa FiRMA revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2

"În lemn" este primul single care anunță următorul album al trupei FiRMA - "Poezii alese Vol I", o coproducție FiRMA - Radio România, prin editura Casa Radio. Noul proiect discografic reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani.

FiRMA& Nina Cassian – În lemn (Poezii Alese vol. I)
https://youtu.be/J1c_rNbZlhs

FiRMA, una dintre trupele-icon ale rockului alternativ românesc, și-a făcut apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale. Cu un album de debut (La orbire - 2003) ce a spart toate tiparele la vremea lui, cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock și videoclipuri ce au rămas în memoria unei generații, Firma au captivat întotdeauna prin atenția la detaliu arătată în output-ul lor artistic.

FiRMA–Tot ce va fi (official video)
https://youtu.be/wkkWN3gm6pg

Hai așadar pe 19 octombrie la concertul FiRMA de la Timișoara din The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/TrupaFirma

Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (40 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas). După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.