Bilete Concert Fameless și Rockabella - 21 mar - Club Doors

Concert Fameless și Rockabella

Club Doors, Constanta

joi, 21 martie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 21 martie, trupele Fameless și Rockabella concertează la Doors Club (str. Traian nr. 68A) în Constanța. Biletele la concert se găsesc în rețeaua Iabilet și pe iabilet.ro și costă 25 de lei în avans și 35 de lei în seara concertului la intrare.

Fameless este grupul format de Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României. Trupa are la activ un album de debut, "Dreams Without a Past", de pe care single-ul „For the Love of God” a fost difuzat intens la radio-urile de rock din România.

Albumul lor a primit serioase aprecieri din partea criticilor de specialitate și a fanilor, confirmând natura deosebită a compozițiilor și sound-ul fresh și solid al trupei, cu influențe din zonele rock, hard rock, grunge și progressive rock.

Fameless- Show me how to live

https://www.youtube.com/watch?v=xpOqy4zdV7Y

 

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Trupa îi are în componență pe Andrei Ilie la tobe, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bass și Mircea Steriu la chitară. Producătorul Bogdan Moroșanu, completează sound-ul unic al trupei.

 

Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.  Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, Teodora dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

 

Rockabella a lansat la începutul lunii februarie albumul concept ”Clarobscur” care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior.  Cele 10 cântece de pe album explorează suprapunerile conceptelor de libertate și captivitate, iubire și ură, viață și moarte. Fiecare cântec are propria lui poveste însă ele par să se fi născut dintr-un nucleu comun: co-dependența dintre lumină și întuneric. Nu putem înțelege lumina fără să cunoaștem întunericul.

 

Rockabella- 7 minute (Official video)

https://www.youtube.com/watch?v=N8ghuJ7qPuk

 

 

Haideți așadar pe 21 martie la un dublu concert la Doors Club cu Fameless și Rockabella!

 

http://fb.com/FamelessOfficial/

https://rockabella.ro/

https://www.facebook.com/RockabellaMusic/

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

oriunde în țară.