Bilete Concert Extraordinar & Lansare EP Dimitri’s Bats - 10 mar '23 - Club Control

Concert Extraordinar & Lansare EP Dimitri’s Bats

Club Control, București

vineri, 10 martie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Atenție, iubitori ai extravaganței!
Formația Dimitri’s Bats revine pe scena din Control, vineri, pe 10 martie pentru cea de-a doua ediție a spectacolului-senzație “Concert EXTRAORDINAR”, un eveniment care se vede și se simte doar o dată pe an, dar de fiecare dată mai bine. Veți avea plăcerea de a vă bucura de o seară de muzică incandescentă, cu invitați și alte surprize încântătoare.

“Monobloc”, noul EP al trupei Dimitri’s Bats va fi auzit live în premieră extraordinară, cu zâmbete și plânsete. Materialul conține hiturile “Get Your Fix” și “Casablanca”, însă și viitoare șlagăre ce vor mișca generații.

Fanii muzicii dimitrisciene vor fi răsfățați cu un show plin de efecte sonore și lumini, cu o energie ce va face clubul să se clatine din temelii. Voci angelice și chitare năstrușnice se vor uni pentru ca tu să ai o seară cu totul de neuitat.

Anunțați-vă prietenii și nu ratați oportunitatea unică de a vă bucura de un eveniment muzical epocal! 

Se intră cu bilet! 
_____
Dimitri's Bats este o trupă indie-pop înființată în București în 2017, avându-i ca membri pe Radu Osaciuc (voce), Ana-Maria Wolf (bass), Marius Acsintoaie (chitară), Andrei Drăgușanu (chitară) și Andrei Costache (tobe).


EP-ul de debut "Mess" a fost lansat la sfârșitul anului 2018 - primul single, "Cold", fiind selectat ca unul dintre cele mai bune 10 cântece românești ale anului, de către Radio Guerrilla.


Dimitri's Bats au cântat la numeroase festivaluri precum Summer Well, Electric Castle, Catedral Festival, Living Rock Tuzla, au fost headlineri în cadrul showcase-ului Mastering the Music Business și au deschis pentru artiști precum Son Lux (US) și Daria Zawiałow (PL), una dintre cele mai cunoscute artiste poloneze.
Finalul lui 2022 le-a adus două concerte în Varșovia, unde au câștigat concursul Liveurope Music Night și oportunitatea de a cânta în cadrul festivalului Juwenalia (Polonia), în mai 2023.


Cele mai recente single-uri al lor, "Casablanca" și "Get Your Fix" dau tonul noului EP, "Monobloc" care urmează a fi lansat în curând și promovat printr-un turneu național.