Bilete Concert byron la Acaju Iasi. Brunch acoustic session - 16 mar, ora 13:00 - Acaju Cafe

Concert byron la Acaju Iasi. Brunch acoustic session

Acaju Cafe, Iași

sâmbătă, 16 martie, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spargem puțin rutina concertelor la ceas de seară cu un brunch acoustic session împreună cu băieții de la byron, sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 13.00 la Acaju Cafe Iași (str. Anastasie Fătu nr. 2A). Biletele costa 50 de lei și sunt în număr limitat.

 Un eveniment family friendly, gândit în special pentru părinții cărora le este greu să iasă noaptea târziu cu toată familia. Copiii sub vârsta de 12 ani au, așadar, access liber să ne umple încăperea cu ale lor râsete și urechi curioase.

Și pentru că e totuși brunch, servim acest moment muzical alături de o supă de la Onion din partea casei. Organizat alături de prietenii noștri de la Showberry, sprijinit de SCC Services Romania și promovat cu ajutorul oamenilor ce deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

 

byron – Nouă (official video)

https://youtu.be/LIC2275QsCc

 

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi iar în prezent se pregătesc de înregistrarea unui nou album de studio.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.