Bilete Concert byron @ Acaju Iasi - 15 mar, ora 21:00 - Acaju Cafe

Concert byron @ Acaju Iasi

Acaju Cafe, Iași

vineri, 15 martie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 15 martie, după ora 20:00, trupa byron revine la Iași pentru un concert în Acaju (str. Anastasie Fătu nr. 2A). În deschiderea concertului vor cânta cei de la Adam’s Nest. Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (earlybird) sau 50 de lei (după epuizarea stocului de bilete la preț redus).

byron – Nouă (official video)
https://youtu.be/LIC2275QsCc

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi iar în prezent se pregătesc de înregistrarea unui nou album de studio.

byron – Anima (official video)
https://youtu.be/ApFHIjc8YbA

Hai așadar pe 15 martie la concertul din Acaju alături de byron și Adam’s Nest! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

https://fb.com/byronmusic


http://instagram.com/byronband
www.byron.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.