Bilete Concert acustic Vita de Vie pe terasa Flavours in the Garden - 14 aug '20, ora 20:00 - Flavours In The Garden at Diplomatic Club

Concert acustic Vita de Vie pe terasa Flavours in the Garden

Flavours In The Garden at Diplomatic Club, București

vineri, 14 august '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

August aduce, la Flavours in The Garden, cel mai mare concert Vița de Vie din acest an.

Și pentru că totul se întâmplă sub umbrela #UnpluggedNights,ce putea fi cântat, dacă nu ACUSTIC?

Mergând uneori până la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC înseamnă cele mai reprezentative melodii Vița de Vie, reorchestrate într-o manieră unică. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitări acustice neconvenționale și percuți etnice, proiectul ACUSTIC, lansat în 2012, a devenit parte integrantă din personalitatea Vița de Vie, alături de ELECTRIC și SIMFONIC. 

Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantăîntr-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. De acolo, am construit cu grijă și abnegație albumul ACUSTIC. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens. – Adrian DespotBiletele se vor putea achiziționa de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masă de 2 sau de 4 persoane. Veți putea cumpăra pachetul ”Masă de două persoane” la 200 de lei (2 bilete la masă de două persoane) și pachetul ”Masă de patru persoane” la 400de lei (4 bilete la o masă de 4 persoane). Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.