Bilete Concert acustic Grimus pe terasa Flavours in the Garden - 17 sep '20, ora 20:00 - Flavours In The Garden at Diplomatic Club

Concert acustic Grimus pe terasa Flavours in the Garden

Flavours In The Garden at Diplomatic Club, București

joi, 17 septembrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Acorduri acustice de muzică bună se vor auzi din nou joi, 20 august, pe terasa Flavours in the Garden, la Clubul Diplomatic: clujenii de la Grimus cântă la următorul eveniment din seria #UnpluggedNights.

Unde: Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic, Șos. București-Ploiești 2B, București
Când: Joi, 20 august, de la ora 20:00, Grimus te așteaptă cu piese energice și optimiste, profunde și pline de semnificații. 

Cu mai bine de 12 ani de activitate, Grimus a devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio și au susținut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul concertului:
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber.
• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască în zona de acces, la toaletă și în zona barului și să respecți distanța de minim 1.5 metri și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Biletele se vor putea achiziționa de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masă de 2 sau de 4 persoane. Veți putea cumpăra pachetul ”Masă de două persoane” la 120 de lei (2 bilete la o masă de două persoane) si pachetul ”Masă de 4 persoane” la 220 de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.