Bilete byron - Silent Concert @ J'ai Bistrot - 4 iun, ora 20:30 - J'ai Bistrot

byron - Silent Concert @ J'ai Bistrot

J'ai Bistrot, București

marți, 4 iunie, ora 20:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General EarlyBird
Stoc epuizat
Acces General
Acces General - Studenti

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Pe 4 iunie, byron te invită la J’ai Bistrot, la primul lor concert Silent.
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 8 albume de studio, trei concerte filmate si 2 viniluri. Sunt obișnuiți să cânte atât electric pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și acustic sau alături de cvartet de coarde sau orchestră simfonică. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) difuzat pe HBO România. Apoi au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO. În 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, urmat de albumul „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road Studios.
 
În 2019 byron au lansat albumul ‚nouă’ compus în totalitate în limba română, un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.
 
Cel mai recent material -efemeride-  lansat la finalul lui 2023 printr-un turneu național de promovare este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.
 
Line-up:
Dan Byron (voce, chitară, flaut)
6fingers (clape, chitară, voce)
Dany Serrano (chitară)
Laszlo Demeter (bass)
Andrei Ilie (tobe)