Bilete byron – lansare album la Râmnicu Vâlcea - 24 ian '20, ora 22:00 - Aby Stage Bar

byron – lansare album la Râmnicu Vâlcea

Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea

vineri, 24 ianuarie '20, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri seara, pe 24 ianuarie, la Aby Stage Bar în Râmnicu Vâlcea (Calea lui Traian nr. 158A), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio – „Nouă”!

„Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale: https://byron.lnk.to/Noua

byron - Cântec de leagăn (official video)

https://youtu.be/FZcYJaJ0ogY

Noul album byron este primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Single-urile lansate până acum – printre care „Anima”, „Continuum” feat. Lucia sau „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

byron - Consumatori de vise (lyric video)

https://youtu.be/ZKUavvKfmGw

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, programare
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe, percuții

www.byron.ro
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.